STEUN ONS!

WORDT DONATEUR/SPONSOR VOOR POPPODIUM PHOENIX!

Wij geloven in de verbindende kracht van muziek! Jij ook? Als muzikale broedplaats willen wij muzikaal talent een podium bieden met een breed scala aan genres en niveaus. Afgelopen jaar hadden we maar liefst 132 evenementen en 31 workshops georganiseerd. Ook sprongen honderden muzikanten het podium op tijdens de Phoenix jamsessies!

Als erkend leerbedrijf en informele werkplek focussen wij ons met name op de ontwikkeling van jongeren. Wij geloven dat muziek deze jongeren in hun kracht zet. Wij helpen jongeren niet alleen het podium op, maar brengen ze ook skills bij om bijvoorbeeld geluidstechnicus, lichttechnicus, organisator, fotograaf, promoter of floormanager te worden. We hebben maar liefst 80 vrijwilligers, waaronder ervaren experts.

Draag jij het Bredase cultuurleven een warm hart toe en wil je meewerken aan de ontwikkeling van jongeren? Dan zijn wij erg blij met jouw bijdrage!

WAAR KUN JE AAN BIJDRAGEN?

•  Activiteiten en programmering: Met jouw donatie blijven de activiteiten voor jongeren laagdrempelig en onze programmering divers!
•  Apparatuur: Met giften houden we onze apparatuur up-to-date, want zonder apparatuur natuurlijk geen muziek!
Muziekinstrumenten: Helaas heeft niet iedereen het budget om zelf een instrument te kopen, daarom zorgen we er voor dat er bij Phoenix altijd muziekinstrumenten zijn om op te spelen en te lenen.
Nieuwe repetitieruimte: Een muzikale broedplaats zoals Phoenix kan natuurlijk niet zonder repetitieruimtes! Vanwege de grote vraag naar repetitieruimtes bij Phoenix, willen wij graag een ruimte bijbouwen. Dit doen we deels met gebruik van gerecycled materiaal en de inzet van onze vrijwilligers, maar toch kunnen wij dit niet mogelijk maken zonder een gulle gift.

Wil jij als sponsor of donateur bijdragen aan één van bovenstaande doelen? Met een klein bedrag aan kun je al het verschil maken!

DONATEUR WORDEN?

Als donateur van Poppodium Phoenix krijgt jouw naam een mooie plek op onze website en locatie. Wil je graag dat jouw naam vermeld wordt? Stuur dan een bericht naar info@poppodiumphoenix.nl.

Wil je liever anoniem doneren? Ook dat kan! Maak dan een zelfgekozen bedrag over onder vermelding van Donatie via de onderstaande knop:

SPONSOR WORDEN?

Wil jij graag de naam van jouw organisatie zien pronken op onze nieuwe repetitieruimte? Wordt dan sponsor! De toegangsdeur van de oefenruimte komt uit op onze grote zaal en zal dus duidelijk zichtbaar zijn voor ons publiek.

Wil jij letterlijk meer ruimte creëren voor muziek in Breda? Neem dan snel contact met ons op via info@poppodiumphoenix.nl.

Heel erg bedankt voor jouw donatie namens de vrijwilligers van Poppodium Phoenix Breda! ❤️ Wil jij liever op een andere manier bijdragen aan ons mooie poppodium? Stuur dan een bericht naar info@poppodiumphoenix.nl!