OPTREDEN BIJ PHOENIX?

Zien we jouw band of act binnenkort op het podium bij Phoenix? Laat ons weten wie je bent!

We ontvangen veel aanvragen van bands en kunnen niet overal op reageren of iedereen een plek op het podium bieden, echter wij houden alles bij en bij het invullen van de Phoenix programmering slaan we vooral deze lijst erop na. Laat dus jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op zodra we een goede match kunnen maken.

Vul het formulier hieronder in en hopelijk tot snel op het podium bij Phoenix, LET’S ROCK THAT STAGE!

SPELEN BIJ PHOENIX!

Hier is ruimte voor meer informatie over jullie act. Laat ons vooral zo uitgebreid mogelijk weten wie jullie zijn en wat jullie doen. Op basis hiervan beoordelen wij op welke avond jullie goed zouden passen of bijvoorbeeld in combinatie met welke andere acts jullie goed geprogrammeerd zouden kunnen worden.
Hier kun je de vraagprijs van jouw act invullen. Dit helpt ons bij het begroten van de evenementen waarop we jouw band of act eventueel kunnen plaatsen.
Hier kun je eventueel een minimumprijs invullen voor jouw act. Dit is niet de prijs waar we vanuit gaan bij het begroten van een evenement, echter dit kan wel nuttig zijn indien er bijvoorbeeld nog ruimte in de planning is voor een extra voorprogramma of bijvoorbeeld bij het afwegen van een ticketprijs.