Iedere zondag – De open jamsessies bij Phoenix!

De zondag jamsessies bij Phoenix zijn dé plek waar de muziekscene van Breda en omstreken samen komt. Muzikanten van alle niveaus, genres en leeftijden springen bij Poppodium Phoenix op het podium om te experimenteren, te ontmoeten en vooral te genieten. Van zeer ervaren sessiemuzikanten tot aanstormend vers talent dat voor het eerst het podium op gaat. Ook muziekliefhebbers komen graag genieten van de muziek en gezelligheid.

De meeste instrumenten zijn aanwezig zoals piano, keyboard, microfoons, gitaren, basgitaren een drumstel, percussie en zelfs een contrabas, maar mocht jij iets bijzonders mee willen nemen, doe dat dan vooral! Bij Poppodium Phoenix komen er dan ook geregeld bijzondere instrumenten voorbij op het podium, zoals steeldrums, violen en Hammond orgels! Wat neem jij mee naar Phoenix?

Wat onze sessies zo bijzonder maakt? We hebben iedere week een nieuwe sessieleider én zondagmenu! Voor maar €5,- koop je al een warme maaltijd. Laat je culinair en betaalbaar verrassen bij Poppodium Phoenix.

Informatie:
Wanneer? – Iedere zondag van 18:00 tot 23:00
Consumpties – Drank vanaf €2,90 en een warme maaltijd voor maar €5,-
Entree – Gratis
Alle genres, instrumenten en niveaus welkom!

Klik op de knop hieronder voor een volledig overzicht van de sessieleiders en onze actuele evenementenagenda!