JOIN PHOENIX

Hou jij van muziek en wil jij onderdeel worden van de gezelligste muziekcommunity van Breda? Wordt dan vrijwilliger bij Poppodium Phoenix! Dé plek in Breda waar muziekliefhebbers en muzikanten elkaar vinden. Wij zijn op zoek naar bar- en techniekvrijwilligers, maar ook benieuwd naar jouw ideeën om deze plek nog toffer te maken! Nieuwsgierig? Neem dan contact op via het formulier hieronder of mail naar: vrijwilligers@poppodiumphoenix.nl

VRIJWILLIGER ACHTER DE BAR

Als barvrijwilliger ben je verantwoordelijk voor de bar en ben je het gezicht van Poppodium Phoenix. Met jouw hulp kunnen we de evenementen blijven draaien en iedereen voorzien van een drankje. Niet alleen tijdens evenementen, maar ook doordeweeks hebben wij vrijwilligers nodig die artiesten ontvangen in de repetitieruimtes. Jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt en dat er niemand met dorst het pand verlaat.

VRIJWILLIGER IN DE TECHNIEK

Als techniek vrijwilliger ben je van groot belang tijdens concerten. Jij zorgt ervoor dat concerten kunnen doorgaan en goed blijven draaien. Je helpt met het licht, het geluid en andere technische klusjes. Heb je hier nog geen ervaring mee? Onze ervaren technici leren je graag de kneepjes van het vak!

We werken samen in een enthousiast team met jongere en oudere vrijwilligers. Het werk is erg afwisselend, je zult veel bezig zijn met muziek en je gaat samenwerken met de anderen binnen het team. Dit is dan ook een van de meest belangrijke kernwaarden voor Phoenix; de huidige groep vrijwilligers is inmiddels een hechte vriendengroep geworden. Wil jij ook onderdeel uitmaken van deze club? Aarzel dan niet, want je wordt met open armen ontvangen!

Je wordt als nieuwe vrijwilliger eerst goed ingewerkt ​​door het team en maakt kennis met de vrijwilligerscoördinator. Daarnaast krijg je als vrijwilliger bij Phoenix ook nog veel voordelen zoals:
– Gratis consumpties en entree voor de evenementen
– Teamuitjes
– Mogelijkheid om gratis BHV-cursus te volgen
– Iedere maand een vrijwilligersborrel
– Veel waardering voor je werk!

Twijfel je nog? Je kunt eerst een maand meelopen om te kijken of het werk bij je past. Daarnaast kunnen specifieke werkzaamheden en werkuren in overleg bepaald worden.

Klinkt dit jou als muziek in de oren? Stuur dan snel een mailtje naar vrijwilligers@poppodiumphoenix.nl en dan zien we je hopelijk snel!