JOIN PHOENIX

Hou jij van muziek en wil jij onderdeel worden van de meest gezellige muzikale community van Breda? Wordt dan vrijwilliger bij Poppodium Phoenix! De plek in Breda waar muziekliefhebbers en muzikanten elkaar vinden. Wij zijn op zoek naar bar- en techniek vrijwilligers en ook benieuwd naar jouw ideeën om deze plek nog toffer te maken! Klinkt dat jou als muziek in de oren? Neem dan contact op via het formulier hiernaast of mail naar vrijwilligers@poppodiumphoenix.nl

VRIJWILLIGER ACHTER DE BAR
Als barvrijwilliger ben je verantwoordelijk voor de bar en ben je het gezicht van Poppodium Phoenix. Met jouw hulp kunnen we de evenementen blijven draaien en iedereen voorzien van een drankje. Niet alleen tijdens evenementen, maar ook doordeweeks hebben wij vrijwilligers nodig die artiesten ontvangen in de repetitieruimtes. Jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt en dat er niemand met dorst het pand verlaat.

VRIJWILLIGER IN DE TECHNIEK
Als techniek vrijwilliger ben je van groot belang tijdens concerten. Jij zorgt ervoor dat concerten kunnen doorgaan, en goed blijven draaien. Je helpt met het licht, het geluid en andere technische klusjes.

DE COMMUNITY
We werken samen in een enthousiast team met jongere en oudere vrijwilligers. Het werk is erg afwisselend en je zult veel bezig zijn met muziek en je zult veel samenwerken met de anderen binnen het team. Dit is dan ook een van de meest belangrijke kernwaarden voor Phoenix; de huidige groep vrijwilligers is inmiddels een hechte vriendengroep geworden.

Je wordt als nieuwe vrijwilliger eerst goed ingewerkt ​​door het team en maakt kennis met de vrijwilligerscoördinator. Daarnaast krijg je als vrijwilliger bij Phoenix ook nog veel voordelen zoals: Gratis consumpties en entree voor de evenementen, mee op onze teamuitjes en veel waardering voor je werk. Ook kun je een gratis BHV-cursus volgen via Poppodium Phoenix.


Twijfel je nog? Je kunt eerst een maand meelopen om te kijken of het werk bij je past. Daarnaast kunnen specifieke werkzaamheden en werkuren in overleg bepaald worden.
Klinkt dit jou als muziek in de oren? Stuur dan snel een mailtje naar vrijwilligers@poppodiumphoenix.nl en dan zien we je hopelijk snel!