Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dikke Dennis & De Rockers + Tunnelvisie + The Ax Effect

2 oktober 2021 @ 20:00 - 02:00

€8.50

Deze avond klapt er goed op met een keiharde line-up!

TICKETS

Presale: 8,50 Euro

Door: 10,00 Euro

Dikke Dennis & de Røckers

Jarenlang was hij de mascotte van Peter Pan Speedrock. Menig microfoon belandde op een plaats waar de zon nooit schijnt, het was altijd feest met de Dikke. Toen de Speedrockers ermee stopten werd het tijd voor iets nieuws. Jarenlang droomde hij van zijn eigen band en nu is die droom eindelijk uitgekomen.

Dikke Dennis heeft zijn Røckers gevonden!

Verwacht veel Nederlandstalige nummers en eigen werk van Dikke Dennis & de Røckers. Maar uiteraard ontbreken ook klassiekers als Schoppenaas en R.A.M.O.N.E.S. niet. Man man, dat wordt knallen!

 

Tunnelvisie

Een bekende naam in Breda en omstreken met een stevige mengeling van (Brabantse) Rap, funk, ska, reggae, metal en Rock. Laat je trommelvliezen klapperen op de stevige beats vette gitaar riffs en dope teksten!

 

The Ax Effect

In de zompige aarde van Midden- en West-Brabant besloten drie wijze mannen in 2018 een muzikaal gezelschap te stichten met als doel lompe hard rock ’n roll te spuien. Met Bart op gitaar en achtergrondvocalen, Harrie op bas en Mathijs op drums en vocalen. En zo kreeg de wereld:

The Ax Effect

Met vuige insteek en wars van pretenties slingert The Ax Effect zonder genade smeuïge rock de wereld in, met wortels in diverse hardere stijlen geïnspireerd door de gouden tijden van de jaren ’70 en ’80. Met de botte bijl, zou men zeggen. Maar bij The Ax Effect is de bijl juist messcherp en klieft je trommelvliezen.

Gestaag is de laatste jaren aan eigen materiaal gewerkt, waardoor The Ax Effect inmiddels klaar is om een noeste liveset weg te zetten. Met Mathijs als opzwepend middelpunt, staand achter de drums zijn gal spuwend over de onwetende menigte, Harrie als kloppende zweer de groove uitzettend, en Bart moeiteloos schakelend tussen zagende riffs en bluesy solo’s. Je gaat genadeloos voor de bijl.

Gegevens

Datum:
2 oktober 2021
Tijd:
20:00 - 02:00
Kosten:
€8.50

Locatie

Phoenix
Belcrumweg 60
Breda, 4815 HA Nederland
+ Google Maps