JONGERENACTIVITEITEN

Als lid van ons team organiseer je activiteiten voor jongeren, zoals bandworkshops en jamsessies, maar ook eigen ideeën zijn welkom. Jij brengt het juiste team bij elkaar en zorgt voor de nodige voorbereiding. Het werk is afwisselend, waarbij veel gewerkt wordt met jongeren en muziek. Er zijn veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en iets op te zetten in een nieuwe, creatieve organisatie. We werken samen in een enthousiast team met jongere en oudere vrijwilligers.

Als onderdeel van ons team krijg je gratis consumpties en entree voor onze evenementen, mag je mee op onze teamuitjes en krijg je erg veel waardering voor je werk. Ook kun je een gratis BHV-cursus volgen via Poppodium Phoenix. Eerst kun je een maand meelopen om te kijken of de organisatie bij je past. Specifieke werkzaamheden en werkuren kunnen in overleg bepaald worden.

Nadja (19 jaar – Student Social Work): “Ik doe graag vrijwilligerswerk bij Phoenix, omdat het een zeer fijn team is om in te werken en ik leer er ook veel over onder andere programmeren en promoten. Ik raad iedereen aan een keer te komen kijken bij Phoenix mocht je geïnteresseerd zijn in vrijwilligerswerk!”