Dit jaar verandert Havenkwartier in een oranje oase!

Verenigd onder de vlaggen van Electron, Phoenix, STEK en Belcrum Beach, nodigen we je uit voor een bruisende en creatieve vrijmarkt. Sluimer de route af en leer kennis maken met deze creatieve sector terwijl je op zoek gaat naar de mooiste vondsten. Unieke LP platen, vintage kleding & die antieke bestekset waar je al jaren naar zocht!
Terwijl jij jouw naald in de hooiberg vind kun je genieten van muzikale acts en DJ’s.

Zelf verkopen
Haal je treasures uit de berging en bied ze aan op jouw tapijtje voor onze deur. grondplekken (2x2m) zijn voor de vroege vogels €15,- en aanmeldingen na 14 april betalen maar €20,- Deze prijzen zijn hetzelfde voor alle locaties, bij Belcrum Beach bestaat de mogelijkheid om tegen meerkosten ook een kraam te huren. Ook Stek en Electron bieden plekjes aan, dus er valt wat te kiezen. Bij Poppodium Phoenix staat muziek centraal, maar ook andere items zijn welkom. Dus haal die oude platen collectie van zolder, verkoop je oude gitaar of stof die oude speakers af die toch wat meer waard blijken te zijn dan je dacht of voorzie de artiesten van toffe kleding.

Voor de verkoop van etenswaren of drankjes dien jij je aan de landelijke regels te houden voor hygiëne. Die kunt u vinden op de website van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit.

Aanmelden kan hier

Dus, ben jij klaar om Koningsdag 2024 onvergetelijk te maken met ons? Verzamel je vrienden, trek je oranje outfit uit de kast en sluit je aan bij onze community voor een dag vol plezier, muziek en onvergetelijke momenten! 🎉🧡

Programma:
Muzikantenmarkt | 10:00 – 17:00
Poppodium Phoenix – DJ’s curated by DJ Triple-J | 17:00 – 23:00
Live muziek op diverse plekken tot uiterlijk 23:00

📅 27 April | 10:00 – 17:00 Muzikantenmarkt | tot 23:00 DJ’s
🎫 Toegang is gratis en bedoeld voor jong én oud.
📍 Belcrumweg 60 4815 HA Breda
🅿️ Parkeerplaatsen zijn beperkt beschikbaar.
Tip: kom met de fiets 🚲 of met OV 🚌!