Contactgegevens

Telefoonnummer
Whatsapp: +31 (0) 6 83 90 76 56

Email adres
info@poppodiumphoenix.nl

Bezoekers adres
Belcrumweg 60
4815 HA Breda

Een ruimte boeken?
Voor het boeken van een ruimte gebruik je niet het formulier hieronder maar stuur je een mailtje naar boeking@poppodiumphoenix.nl

Optreden bij Phoenix?
Kom jij met jouw band of act optreden op het podium van Phoenix? Laat dan Hier je gegevens achter en hopelijk zien we je snel!

Overige vragen?
Voor overige vragen gebruik je het formulier hieronder

Contact

  • Vul hier uw email adres in.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zakelijke gegevens

Naam van stichting: Stichting Poppodium Phoenix
KVK: 69468664
RSIN: 857884256
Bestuurders: Teun van Eil (voorzitter), Peter Westerlaken (bestuurslid), Hubertus Adrianus Wilhelmus den Teuling (bestuurslid), Maryon Elizabeth Keldermans (penningmeester), Stefan Frans Gerard van Oorschot (bestuurslid) en René Charles Acda (bestuurslid).
Adresgegevens:
Stichting Poppodium Phoenix
Bezoekadres: Belcrumweg 60 4815 HA Breda
Postadres: Sikkelstraat 38 4818EJ Breda

Hoofdlijnen beleidsplan

Activiteiten: SBI-code: 88993 – Lokaal welzijnswerk. Het creëren en het zijn van een centraal punt, waarin de Bredase jongeren zich kunnen ontwikkelen binnen het sociaal cultureel domein en het verrichten van al wat hiermee verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

Visie: Wij geloven dat muziek meer is dan geluid. Muziek zorgt voor verbinding, muziek zet mensen in hun kracht en geeft mensen een stem. Wij geloven in de kracht van de community; samen bereik je meer dan alleen.

Missie: Onze missie is om jongeren kansen te bieden en in hun kracht te zetten door middel van muziek. Het doel is daarbij om jongeren kennis te laten maken met de muziekcultuur om zo hun talenten en zelfvertrouwen te stimuleren en ze het zetje in de rug te geven dat nodig is voor actieve participatie en zelfredzaamheid.