REPETITIERUIMTE IN BREDA HUREN?

Poppodium Phoenix biedt voordelige repetitieruimtes in een creatieve omgeving. De repetitieruimtes zijn voorzien van een backline inclusief PA, versterkers, akoestische piano/keyboard, microfoons met kabel, standaards en een drumstel. Onze vrijwilligers helpen je graag verder, zodat je zonder zorgen kunt repeteren.

Door te repeteren bij Poppodium Phoenix help je ons om meer culturele en maatschappelijke evenementen te organiseren in Breda. Je betaalt bij ons slechts €12,50 per uur om te repeteren. Eén repetitie van drie uur kost slechts €37,50. Boek je vier sessies van bijvoorbeeld 3 uur in één keer? Dan betaal je slechts €27,50 per repetitie (€135 per 4 sessies). Ook zijn er mogelijkheden om gebruik te maken van onze opnamestudio en van de podia. Even pauzeren tussen het rocken door? In ons muziekcafé kun je gezellig een drankje en hapje doen. Daarnaast is het een fijne plek om andere bands en muzikanten te leren kennen uit Breda en omstreken.

Boek vandaag nog jouw repetitieruimte of vraag naar de mogelijkheden via boeking@poppodiumphoenix.nl of Whatsapp: +31 (0) 6 83 90 76 56

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de reservering te bevestigen. Tot snel bij Phoenix!

Voorwaarden verhuur repetitieruimten: