IEDERE ZONDAG – DE OPEN JAMSESSIES BIJ PHOENIX!

Dé plek waar muzikaliteit, experiment en gezelligheid elke zondag samenkomt – De open jamsessies bij Phoenix!

Bij Phoenix vinden op zondagen de ultieme jamsessies plaats, waar de bruisende muziekscene van Breda en omstreken samenkomt. Musici van alle niveaus, genres en leeftijden stappen op het podium van Poppodium Phoenix om te experimenteren, te verbinden en vooral te genieten. Van doorgewinterde sessiemuzikanten tot aanstormend talent dat voor het eerst de spotlights betreedt – voor iedereen is er plaats bij Phoenix! Ook liefhebbers van livemuziek genieten volop van de sfeer en zijn meer dan welkom!

Een scala aan instrumenten staat voor je klaar, waaronder piano’s, keyboards, microfoons, gitaren, basgitaren, drumstellen, percussie en zelfs een contrabas. Wil je iets bijzonders meenemen? Voel je vrij! Bij Poppodium Phoenix zie je regelmatig unieke instrumenten op het podium verschijnen, zoals steeldrums, violen en Hammond-orgels. Welk instrument breng jij mee naar Phoenix?

Wat onze sessies extra bijzonder maakt? Elke week hebben we een nieuwe sessieleider én een speciaal zondagmenu! Voor slechts €5,- geniet je van een smakelijke maaltijd. Laat je culinair verrassen zonder je portemonnee te belasten bij Poppodium Phoenix.

Informatie:
Wanneer? – Iedere zondag van 18:00 tot 23:00
Consumpties – Drank vanaf €2,90 en een warme maaltijd voor maar €5,-
Entree – Gratis
Alle genres, instrumenten en niveaus welkom!

Klik op de knop hieronder voor een volledig overzicht van de sessieleiders en onze actuele evenementenagenda!