OPNEMEN IN ONZE STUDIO?

Poppodium Phoenix heeft een eigen opname studio. Hierin kunnen professionele opnames gemaakt worden. Dat kunnen complete bands zijn, singer songwriters of spraak opnames voor ingesproken teksten.

De studio heeft een gescheiden opname en regieruimte. Deze ruimtes zijn door middel van een geluidwerende wand met speciaal geplaatst glas akoestisch van elkaar gescheiden. Als extra is in de regieruimte nog een afgesloten vocal booth gemaakt.

Het opnemen kan momenteel tot 24 kanalen tegelijk. Er loopt een optie naar 32 kanalen. Als audio interface gebruiken we een Presonus StudioLive Series lll mixer die direct gesynchroniseerd kan worden met de DAW Presonus Studio One. Bij het uitmixen hebben we uiteraard de beschikking over veel meer kanalen.

Voor het opnemen en uitmixen kan worden gekozen tussen Cubase 10, Presonus Studio one 4, FL Studio of Logic Pro X. Hierbij wordt een Windows of Mac computer gebruikt. Uitmixen doen we op twee KRK HD-660 studio monitor speakers.

De studio is te huren voor 50 Euro per dagdeel (van 4 uur) exclusief technicus. Stuur een mailtje aan info@poppodiumphoenix.nl voor meer informatie over het huren van de studio en de beschikbaarheid van de ruimte en onze technici.