VACATURE BESTUURSLEDEN

Poppodium Phoenix is een social enterprise met een missie: Mensen sociale kansen bieden door middel van muziek en het bieden van een podium aan muzikanten uit de regio. De focus ligt hierbij op jongeren, maar niemand is uitgesloten! Phoenix biedt een muzikale broedplaats waar iedereen welkom is. We zijn een social enterprise; een stichting met zowel maatschappelijke als commerciële activiteiten, waardoor we geen gebruik maken van structurele subsidies.

Ons bestuur is op zoek naar uitbreiding! Wil jij je graag inzetten voor de muziekscene in Breda? Dan gaan wij graag met jou in gesprek. Wij zijn erg benieuwd naar jouw expertise en ervaring en hoe jij die in zou willen zetten voor Phoenix. Draag jij Phoenix een warm hart toe? Lees dan snel verder!

Taakomschrijving

Wij zijn altijd op zoek naar bestuursleden met een goede drive! Ervaring als bestuurder is hierbij een pré, maar zeker geen vereiste.

Het bestuur vergadert ongeveer twee keer per maand. Naast de vergaderingen zal je als bestuurslid ongeveer 4 uur per week bezig zijn met taken voor Phoenix, dit is in overleg en afhankelijk van hoe de taken verdeeld worden.

Dus: heb je een passie voor muziek en cultuur én gun jij de Bredase jongeren ook een creatieve, muzikale broedplaats? Stuur dan een bericht met motivatie aan info@poppodiumphoenix.nl en hopelijk zien we jou snel!