MUZIEKWORKSHOPS

Vanaf nu kun je je weer inschrijven voor de On Stage Workshops!

Volg ons tevens via de onderstaande kanalen om op de hoogte te blijven;

Schrijf je hier in voor onze maandelijkse NIEUWSBRIEF.

Of volg ons op Facebook en Instagram

SCHRIJF JE IN!

Heb je plankenkoorts, maar ben je er er helemaal klaar mee? Wil je op een laagdrempelige manier muziek maken? En wil je je zolderkamer inruilen voor een echt podium? Doe dan mee!

In september start Poppodium Phoenix met de workshops ๐‘ฎ๐’†๐’•๐’•๐’Š๐’๐’ˆ ๐‘ถ๐’ ๐‘บ๐’•๐’‚๐’ˆ๐’†! voor jongeren tussen de 16 en 27 jaar. Met deze workshops maken we je klaar om met anderen op een podium te spelen!

Wil je alvast wat informatie over hoe de workshops eruit gaan zien? Check het programma hieronder! ๐Ÿ‘‡

๐‡๐ž๐ญ ๐ฉ๐ซ๐จ๐ ๐ซ๐š๐ฆ๐ฆ๐š – ๐ฐ๐จ๐ซ๐ค๐ฌ๐ก๐จ๐ฉ๐ฌ ๐ฏ๐š๐ง๐š๐Ÿ ๐ฌ๐ž๐ฉ๐ญ๐ž๐ฆ๐›๐ž๐ซ:

๐‘บ๐’•๐’‚๐’ˆ๐’† ๐’‘๐’“๐’†๐’”๐’†๐’๐’„๐’†: Leer hoe je zelfverzekerd het podium kunt beklimmen! Hoe ga je om met je publiek? Hoe bestrijd je de ergste zenuwen? Na deze workshops sta jij stevig op het podium!

๐‘ถ๐’ ๐‘บ๐’•๐’‚๐’ˆ๐’† ๐‘ฉ๐’‚๐’”๐’Š๐’”: Tijdens deze losse basis workshops krijg je verschillende onderwerpen voor je kiezen. De workshops worden gegeven door ervaren docenten en je leert hierbij je opgedane kennis gelijk toe te passen op het podium!

๐‘ฉ๐’†๐’‚๐’•๐’” ๐’๐’ ๐‘บ๐’•๐’‚๐’ˆ๐’†: Tijdens deze workshop ga je beats en samples maken! Je maakt een hiphoptrack samen met een ervaren docent waarbij je werkt met een sampler.

๐‘ฉ๐’‚๐’๐’…๐’” ๐’๐’ ๐‘บ๐’•๐’‚๐’ˆ๐’†: Een workshop voor jou en je hele band! Tijdens deze workshops leer je alles over samenspel, communiceren op een podium, podiumpresentatie en hoe je jezelf op de markt zet als band. Zo groei je samen met je band.

๐‘ด๐’‚๐’”๐’•๐’†๐’“๐’„๐’๐’‚๐’”๐’”๐’†๐’” ๐’๐’ ๐‘บ๐’•๐’‚๐’ˆ๐’†: Het programma voor de masterclasses zullen snel volgen! Tijdens de masterclasses krijg je workshops van professionals uit de muziekindustrie, zoals professionele muzikanten en licht- en geluidtechnici.

๐‘ฎ๐’‚๐’Ž๐’†๐’‚๐’—๐’๐’๐’…: Tussen alle activiteiten door organiseren we ook activiteiten voor wat ontspanning, zoals de gameavond! Hierbij kun je zelf je eigen bordspel of console meenemen om je medemuzikanten beter te leren kennen.

๐‘ถ๐’‘๐’†๐’ ๐‘บ๐’•๐’–๐’…๐’Š๐’ ๐‘ด๐’Š๐’…๐’…๐’‚๐’ˆ๐’†๐’: Tijdens de open studio middagen krijg je de kans om te oefenen in de studioโ€™s van Phoenix. Hier kun je zelfstandig of onder begeleiding leren hoe je opneemt in een studio.

๐‘ด๐’†๐’†๐’•-๐’–๐’‘ ๐‘ฉ๐’‚๐’๐’…๐’”: Voor iedereen die in een band wilt spelen en nog geen band heeft! Maar ook voor bandleden die nog nieuwe bandleden zoeken! Je leert elkaar kennen door middel van verschillende activiteiten, waardoor het makkelijker wordt om jouw bandmatch te vinden!

Kom vooral langs bij de kick-off op 7 juli voor vragen of om alvast een plek te claimen! Tot dan! ๐ŸŽถ๐ŸŽถ